Designmagasin
Designmagasin
Smykker

Angels OR Demons

Smykker Vi er vitne til den stadige kampen mellom godt og vondt, mørke og lys, dag og natt, kaos og orden, krig og fred, helt og skurk hver dag. Uavhengig av vår religion eller nasjonalitet, har vi blitt fortalt historien om våre konstante følgesvenner: en engel som sitter på høyre skulder og en demon på venstre side, overtaler engelen oss til å gjøre gode ting og registrerer våre gode gjerninger. Han djevelen overtaler oss å gjøre dårlig og holder oversikt over våre dårlige gjerninger. Engelen er en metafor for vår "superego" og djevelen står for "Id" og den konstante kampen mellom samvittigheten og det ubevisste.

Prosjektnavn : Angels OR Demons, Designernes navn : Samira Mazloom, Kundens navn : Samira.Mazloom Jewellery.

Angels OR Demons Smykker

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.