Designmagasin
Designmagasin
Typeface

Red Script Pro typeface

Typeface Red Script Pro er en unik font inspirert av nye teknologier og dingser for alternative kommunikasjonsformer, som harmonisk forbinder oss med de gratis brevformene. Inspirert av iPad og designet i Børster, kommer det til uttrykk i en unik skrivestil. Det inneholder engelsk, gresk så vel som det kyrilliske alfabetet og støtter over 70 språk.

Prosjektnavn : Red Script Pro typeface, Designernes navn : Red Design Consultants Rodanthi Senduka, Kundens navn : .

Red Script Pro typeface Typeface

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.