Designmagasin
Designmagasin
Typeface

Red Script Pro typeface

Typeface Red Script Pro er en unik font inspirert av nye teknologier og dingser for alternative kommunikasjonsformer, som harmonisk forbinder oss med de gratis brevformene. Inspirert av iPad og designet i Børster, kommer det til uttrykk i en unik skrivestil. Det inneholder engelsk, gresk så vel som det kyrilliske alfabetet og støtter over 70 språk.

Prosjektnavn : Red Script Pro typeface, Designernes navn : Red Design Consultants Rodanthi Senduka, Kundens navn : .

Red Script Pro typeface Typeface

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.