Designmagasin
Designmagasin
Vin Testing Anlegget

Grapevine House

Vin Testing Anlegget Grapevine House i form av en abstrakt drue, som er nesten gratis i påvente av vingården. Hans viktigste støtteelement generert av en digital fabrikert kolonne representerer en hyllest til en gammel vinråt. Den kontinuerlige glassfronten til Grapevine House er åpen i alle retninger og muliggjør den umiddelbare landskapsopplevelsen av vingården. En visuell smakforbedring av alle testviner bør gis på denne måten.

Prosjektnavn : Grapevine House, Designernes navn : Peter Stasek, Kundens navn : Winemaker Association.

Grapevine House Vin Testing Anlegget

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.