Designmagasin
Designmagasin
Vin Testing Anlegget

Grapevine House

Vin Testing Anlegget Grapevine House i form av en abstrakt drue, som er nesten gratis i påvente av vingården. Hans viktigste støtteelement generert av en digital fabrikert kolonne representerer en hyllest til en gammel vinråt. Den kontinuerlige glassfronten til Grapevine House er åpen i alle retninger og muliggjør den umiddelbare landskapsopplevelsen av vingården. En visuell smakforbedring av alle testviner bør gis på denne måten.

Prosjektnavn : Grapevine House, Designernes navn : Peter Stasek, Kundens navn : Winemaker Association.

Grapevine House Vin Testing Anlegget

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.