Designmagasin
Designmagasin
Lampe

Capsule Lamp

Lampe Lampen ble opprinnelig designet for et merke for barneklær. Inspirasjonen kommer fra kapselleker som barn får fra salgsautomater som vanligvis ligger på butikkfronter. Når man ser opp på lampen, kan man se en haug med fargerike kapselleker, som hver bærer ønske og glede som vekker ens ungdommelige sjel. Antall kapsler kan justeres og innholdet erstattes slik du vil. Fra hverdags trivia til spesielle dekorasjoner blir hvert objekt du putter i kapslene en egen unik fortelling, og dermed krystalliserer du ditt liv og sinnstilstand på et bestemt tidspunkt.

Prosjektnavn : Capsule Lamp, Designernes navn : Lam Wai Ming, Kundens navn : .

Capsule Lamp Lampe

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.