Designmagasin
Designmagasin
Sukkerkubber

Two spoons of sugar

Sukkerkubber Å ha te eller drikke kaffe er ikke bare for å slukke tørsten en gang. Det er en seremoni for å hengi seg til og dele. Å legge sukker til kaffen eller teen din kan være like enkelt som du husker romertallene! Enten du trenger en enkel skje sukker eller en to eller tre, må du bare velge et av de tre tallene som er laget av sukker og ha det i den varme / kalde drikken. En enkelt handling og formålet ditt er løst. Ingen skjeer, ingen måling, det blir så enkelt.

Prosjektnavn : Two spoons of sugar, Designernes navn : Stav Axenfeld, Kundens navn : .

Two spoons of sugar Sukkerkubber

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.