Designmagasin
Designmagasin
Belysning

Claire de Lune Chandelier

Belysning Dekorativ belysning, solgt flat pakke, pakket i en gjenbrukbar bærepose. Jeg har levert en rimelig versjon av et storslått, luksuriøst, kultivert produkt som representerer en tidligere epoke - barokk / rokokko, gjort i et moderne materiale. Dette temaet er tidløst. Samtidig gir Claire de Lune Chandelier litt humor, i det fulle. (Monteringsinstruksjoner følger med på papir, samt en CD-Beta). Ideen med å gjøre den flatpakket var å gjøre min del i reduksjonen av CO2-utslipp, samt involvere sluttkunden i en bevisst prosess av sin del i å påvirke miljøet vårt.

Prosjektnavn : Claire de Lune Chandelier, Designernes navn : Claire Requa, Kundens navn : Brand: Claire de Lune Chandelier.

Claire de Lune Chandelier Belysning

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.