Designmagasin
Designmagasin
Belysning

Claire de Lune Chandelier

Belysning Dekorativ belysning, solgt flat pakke, pakket i en gjenbrukbar bærepose. Jeg har levert en rimelig versjon av et storslått, luksuriøst, kultivert produkt som representerer en tidligere epoke - barokk / rokokko, gjort i et moderne materiale. Dette temaet er tidløst. Samtidig gir Claire de Lune Chandelier litt humor, i det fulle. (Monteringsinstruksjoner følger med på papir, samt en CD-Beta). Ideen med å gjøre den flatpakket var å gjøre min del i reduksjonen av CO2-utslipp, samt involvere sluttkunden i en bevisst prosess av sin del i å påvirke miljøet vårt.

Prosjektnavn : Claire de Lune Chandelier, Designernes navn : Claire Requa, Kundens navn : Brand: Claire de Lune Chandelier.

Claire de Lune Chandelier Belysning

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.