Designmagasin
Designmagasin
Hus

Geometry Space

Hus Dette prosjektet er et villaprosjekt som ligger i [SAC Beigan Hill International Arts Center] i Shanghai forsteder, det er et kunstsenter i samfunnet, som gir mange kulturelle aktiviteter, villa kan være kontor eller studio eller hjem, community scape center har en stor innsjø overflate , er denne modellen rett langs sjøen. Bygningens spesielle funksjoner er innerommet uten kolonner, noe som gir den største variasjonen og kreativiteten i design til innerommet, men også på grunn av frihet og variasjon i rommet, interiørstrukturen, designteknikken er mer variabel, den utvidbare geometrien skaper interiørrom, også i tråd med de kreative ideene som følges av [Art Center]. Struktur og delt trapp i delt nivå er midt i det indre rommet, mens venstre og høyre side er delte trappetrinn, så totalt fem forskjellige innendørs trappearealer som forbinder plassen.

Prosjektnavn : Geometry Space, Designernes navn : Kris Lin, Kundens navn : Shanghai SHENG QING Real Estate Development Company Limited.

Geometry Space Hus

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.