Designmagasin
Designmagasin
Hus

Geometry Space

Hus Dette prosjektet er et villaprosjekt som ligger i [SAC Beigan Hill International Arts Center] i Shanghai forsteder, det er et kunstsenter i samfunnet, som gir mange kulturelle aktiviteter, villa kan være kontor eller studio eller hjem, community scape center har en stor innsjø overflate , er denne modellen rett langs sjøen. Bygningens spesielle funksjoner er innerommet uten kolonner, noe som gir den største variasjonen og kreativiteten i design til innerommet, men også på grunn av frihet og variasjon i rommet, interiørstrukturen, designteknikken er mer variabel, den utvidbare geometrien skaper interiørrom, også i tråd med de kreative ideene som følges av [Art Center]. Struktur og delt trapp i delt nivå er midt i det indre rommet, mens venstre og høyre side er delte trappetrinn, så totalt fem forskjellige innendørs trappearealer som forbinder plassen.

Prosjektnavn : Geometry Space, Designernes navn : Kris Lin, Kundens navn : Shanghai SHENG QING Real Estate Development Company Limited.

Geometry Space Hus

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.