Designmagasin
Designmagasin
Klokkeapplikasjon

Dominus plus

Klokkeapplikasjon Dominus pluss uttrykker tid på en original måte. Som prikker på domino stykker representerer tre grupper med prikker: timer, titalls minutter og minutter. Tidspunktet på dagen kan leses fra fargen på prikkene: grønn for AM; gult for PM. Applikasjonen inneholder en tidtaker, en vekkerklokke og klokkeslett. Alle funksjoner er navigerbare ved å berøre diskrete hjørnepunkter. Det hadde en original og kunstnerisk design som presenterer det faktiske Face of Time fra det 21. århundre. Den er designet i en vakker symbiose med Apple bærbare enhetsvesker. Den har et enkelt grensesnitt med bare noen få nødvendige ord for å betjene det.

Prosjektnavn : Dominus plus, Designernes navn : Albert Salamon, Kundens navn : .

Dominus plus Klokkeapplikasjon

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.