Designmagasin
Designmagasin
Klokkeapplikasjon

Dominus plus

Klokkeapplikasjon Dominus pluss uttrykker tid på en original måte. Som prikker på domino stykker representerer tre grupper med prikker: timer, titalls minutter og minutter. Tidspunktet på dagen kan leses fra fargen på prikkene: grønn for AM; gult for PM. Applikasjonen inneholder en tidtaker, en vekkerklokke og klokkeslett. Alle funksjoner er navigerbare ved å berøre diskrete hjørnepunkter. Det hadde en original og kunstnerisk design som presenterer det faktiske Face of Time fra det 21. århundre. Den er designet i en vakker symbiose med Apple bærbare enhetsvesker. Den har et enkelt grensesnitt med bare noen få nødvendige ord for å betjene det.

Prosjektnavn : Dominus plus, Designernes navn : Albert Salamon, Kundens navn : .

Dominus plus Klokkeapplikasjon

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.