Designmagasin
Designmagasin
Skjorteemballasje

EcoPack

Skjorteemballasje Denne skjorteemballasjen skiller seg fra konvensjonell emballasje ved ikke å bruke plast overhodet. Ved å benytte en eksisterende avfallsstrøm og produksjonsprosess er dette produktet ikke bare veldig enkelt å produsere, men er også veldig enkelt å kaste bort, og det primære materialet komposteres til ingenting. Produktet kan først presses, og deretter identifiseres med firmamerking gjennom utskjæring og utskrift for å skape et unikt strukturelt produkt som både ser ut og føles veldig annerledes og interessant. Estetikk og brukergrensesnitt ble holdt like høyt som produktets bærekraft.

Prosjektnavn : EcoPack, Designernes navn : Liam Alexander Ward, Kundens navn : Quantum Clothing.

EcoPack Skjorteemballasje

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.