Designmagasin
Designmagasin
Stol

Two in One

Stol Jeg tror at kombinasjonen av smykkene fra plast og kryssfiner (tre) er veldig perspektiv. Grunnlaget for ideen og konstruksjonen av denne stolen er bue-hestesko. Bue-hestesko kan være i hvilken som helst farge, men skal være obligatorisk forsterket av de to parene av stålstenger, da den negative skråningen på forbenene skaper et ekstra øyeblikk, og av denne grunn, ekstra belastning på dem. Den bakre delen av stolen kan være laget av kryssfiner og gå videre på den numerisk kontrollerte maskinen. Bak- og frontdelene kan produseres individuelt og deretter limes (på pinner) eller settes sammen

Prosjektnavn : Two in One, Designernes navn : Viktor Kovtun, Kundens navn : Xo-Xo-L design.

Two in One Stol

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.