Designmagasin
Designmagasin
Ungdoms Motekjedebutikk

Trend Platter

Ungdoms Motekjedebutikk Som en rask illustrasjon av merkets funksjoner i "variasjon" og "mix-and-match", bringer "Trend Platter" merkevarens aksent gjennom et bredt utvalg av trendy designstiler, alt fra klassisk og vintage til moderne og minimalt. Det hvelvede taket i svart presenterer mote på en klassisk måte mens det rutete gulvet gir et vintage utseende. Det hvite området viser minimalistisk enkelhet, mens den moderne sonen er fylt med de kule svarte og metalliske fargene. Den spesialdesignede bakgrunnen til forskjellige stiler er en kreativ tilnærming for å fremheve egenskapen til merket.

Prosjektnavn : Trend Platter, Designernes navn : Lam Wai Ming, Kundens navn : PMTD Ltd..

Trend Platter Ungdoms Motekjedebutikk

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.