Designmagasin
Designmagasin
Øreringer

GEMEL

Øreringer Målet mitt var å lage en edelsten ved bruk av pressforming som min metode for fremstilling, og bruke produktet i mine historisk refererte smykkedesign. Resultatet er en lett replika-edelsten 'Gemel'. 'Gemel' kan produseres i et stort utvalg av livlige farger, mønstre og størrelser. 'Gemel' er lett, noe som gjør det mulig å bruke store gemel av stein som øreringer, som er behagelige for brukeren. Bruken av 'Gemel' gir meg muligheten til å integrere et bredt spekter av former og farger i smykkedesignet mitt.

Prosjektnavn : GEMEL, Designernes navn : Katherine Alexandra Brunacci, Kundens navn : Katherine Alexandra Brunacci.

GEMEL Øreringer

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.