Designmagasin
Designmagasin
Sminkesamling

Kjaer Weis

Sminkesamling Utformingen av Kjaer Weis kosmetikklinje destillerer grunnleggende om kvinners sminke til de tre viktige bruksområdene: lepper, kinn og øyne. Vi designet kompakter som er utformet for å speile funksjonene de vil bli brukt til å forbedre: slanke og lange for leppene, store og firkantede for kinnene, små og runde for øynene. Materiellt kan kompaktene svinges åpent med en innovativ lateral bevegelse, som svir ut som en sommerfugls vinger. Disse kompaktene er fullstendig påfyllbare og blir bevart med vilje istedenfor å resirkulere.

Prosjektnavn : Kjaer Weis, Designernes navn : Marc Atlan, Kundens navn : .

Kjaer Weis Sminkesamling

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.