Designmagasin
Designmagasin
Tekanne

Unpredictable

Tekanne I fremtiden vil brukeropplevelsen spille en stadig viktigere rolle i produktdesign. Ettersom hver forbruker har sitt unike kjennetegn, bør forbrukernes følelse av alle aspekter tas med i betraktningen for å designe mer humaniserte produkter. Konseptet med dette designet er å oppmuntre brukere til å designe sin egen tekanne i henhold til deres sans og fantasi. Ved å demontere og sette sammen forskjellige fleksible komponenter, kan brukerne endre tekannens utseende og bruke metoder, noe som gir mye moro i hverdagen.

Prosjektnavn : Unpredictable, Designernes navn : zhizhong, Kundens navn : .

Unpredictable Tekanne

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.