Designmagasin
Designmagasin
Tekanne

Unpredictable

Tekanne I fremtiden vil brukeropplevelsen spille en stadig viktigere rolle i produktdesign. Ettersom hver forbruker har sitt unike kjennetegn, bør forbrukernes følelse av alle aspekter tas med i betraktningen for å designe mer humaniserte produkter. Konseptet med dette designet er å oppmuntre brukere til å designe sin egen tekanne i henhold til deres sans og fantasi. Ved å demontere og sette sammen forskjellige fleksible komponenter, kan brukerne endre tekannens utseende og bruke metoder, noe som gir mye moro i hverdagen.

Prosjektnavn : Unpredictable, Designernes navn : zhizhong, Kundens navn : .

Unpredictable Tekanne

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.