Designmagasin
Designmagasin
Skrivebord Cabriolet Til Sengs

1,6 S.M. OF LIFE

Skrivebord Cabriolet Til Sengs Hovedkonseptet var å kommentere det faktum at livene våre krymper for å passe inn i det lukkede rommet på kontoret. Etter hvert innså jeg at hver sivilisasjon kan ha en veldig annen oppfatning av ting avhengig av dens sosiale kontekst. For eksempel kan dette skrivebordet brukes til en siesta eller til noen timers søvn om natten på de dagene hvor noen sliter med å overholde tidsfrister. Prosjektet ble oppkalt etter dimensjonene til prototypen (2,00 meter lang og 0,80 meter bred = 1,6 sm) og det faktum at arbeid fortsetter å ta mer og mer plass i livet vårt.

Prosjektnavn : 1,6 S.M. OF LIFE, Designernes navn : Athanasia Leivaditou, Kundens navn : Studio NL (my own practice).

1,6 S.M. OF LIFE Skrivebord Cabriolet Til Sengs

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.