Designmagasin
Designmagasin
Skrivebord Cabriolet Til Sengs

1,6 S.M. OF LIFE

Skrivebord Cabriolet Til Sengs Hovedkonseptet var å kommentere det faktum at livene våre krymper for å passe inn i det lukkede rommet på kontoret. Etter hvert innså jeg at hver sivilisasjon kan ha en veldig annen oppfatning av ting avhengig av dens sosiale kontekst. For eksempel kan dette skrivebordet brukes til en siesta eller til noen timers søvn om natten på de dagene hvor noen sliter med å overholde tidsfrister. Prosjektet ble oppkalt etter dimensjonene til prototypen (2,00 meter lang og 0,80 meter bred = 1,6 sm) og det faktum at arbeid fortsetter å ta mer og mer plass i livet vårt.

Prosjektnavn : 1,6 S.M. OF LIFE, Designernes navn : Athanasia Leivaditou, Kundens navn : Studio NL (my own practice).

1,6 S.M. OF LIFE Skrivebord Cabriolet Til Sengs

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.