Designmagasin
Designmagasin
Kontrollsenter

Functional Aesthetic

Kontrollsenter Utfordringen med å utforme dette Airport Control Center er å effektivt imøtekomme tett utstyrte tekniske rom, kutte ned logistisk forstyrrelse fra uventede hendelser og til slutt effektivisere kontrollsentrets drift. Plassen består av 3 funksjonelle områder: Daglig ledelse og operasjonssone, Operasjonslederkontor og Beredskapssone. Taket og de ekstruderte aluminiumsveggpanelene er de forskjellige arkitektoniske egenskapene som også tilfredsstiller de akustiske, belysnings- og klimaanleggskravene til rommet.

Prosjektnavn : Functional Aesthetic, Designernes navn : Lam Wai Ming, Kundens navn : Hong Kong Airport Authority.

Functional Aesthetic Kontrollsenter

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.