Designmagasin
Designmagasin
Utendørs Salongbord

Growing Table

Utendørs Salongbord Growing Table er laget av valnøtttre, som gjenspeiler jordens farge og skaper et bakteppe som gjør planter mer synlige. Det overordnede designet er et skjæringspunkt mellom dynamisk bevegelse og statisk holdning. Tabellen gir et rom der planter kan vokse og bli sett ved bordet for å skape et sted for avslapning og samhandling med naturen. Bordflaten diffunderer lys for å skape en drivhusfunksjon. Endelig er bordet laget for enkel lagring; det kan bli slått ned i en 26 ”x 26” x 4 ”kuboid.

Prosjektnavn : Growing Table, Designernes navn : Nga Ying, Amy Sun, Kundens navn : .

Growing Table Utendørs Salongbord

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.