Designmagasin
Designmagasin
Utendørs Salongbord

Growing Table

Utendørs Salongbord Growing Table er laget av valnøtttre, som gjenspeiler jordens farge og skaper et bakteppe som gjør planter mer synlige. Det overordnede designet er et skjæringspunkt mellom dynamisk bevegelse og statisk holdning. Tabellen gir et rom der planter kan vokse og bli sett ved bordet for å skape et sted for avslapning og samhandling med naturen. Bordflaten diffunderer lys for å skape en drivhusfunksjon. Endelig er bordet laget for enkel lagring; det kan bli slått ned i en 26 ”x 26” x 4 ”kuboid.

Prosjektnavn : Growing Table, Designernes navn : Nga Ying, Amy Sun, Kundens navn : .

Growing Table Utendørs Salongbord

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.