Designmagasin
Designmagasin
Lampe

Spike

Lampe Spike lampe leker med kontraster. Det gjenspeiler for punkkultur, men likevel for å roe skandinavisk stemning. Det er et omfangsrikt stykke, men likevel blir det varme lyset fokusert inn i et lite spisse område under stykket. Spike-lampen har et aggressivt utseende på grunn av metallspydene som peker mot betrakteren. Samtidig er det noe rolig med glattheten i den keramiske overflaten og varmt lys. Lampen skaper spenning i et interiør. Som et individ fra en subkultur.

Prosjektnavn : Spike, Designernes navn : Sini Majuri, Kundens navn : Sini Majuri.

Spike Lampe

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.