Designmagasin
Designmagasin
Lampe

Spike

Lampe Spike lampe leker med kontraster. Det gjenspeiler for punkkultur, men likevel for å roe skandinavisk stemning. Det er et omfangsrikt stykke, men likevel blir det varme lyset fokusert inn i et lite spisse område under stykket. Spike-lampen har et aggressivt utseende på grunn av metallspydene som peker mot betrakteren. Samtidig er det noe rolig med glattheten i den keramiske overflaten og varmt lys. Lampen skaper spenning i et interiør. Som et individ fra en subkultur.

Prosjektnavn : Spike, Designernes navn : Sini Majuri, Kundens navn : Sini Majuri.

Spike Lampe

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.