Designmagasin
Designmagasin
Våningshus

House On Pipes

Våningshus Et rutenett av slanke stålrør lagt ut på forskjøvet måte minimerer bygningens fotavtrykk, samtidig som det gir stivhet og stabilitet for å heise boarealet over dette. I tråd med den minimalistiske ikonetilnærmingen har dette våningshuset blitt designet innenfor rammen av de eksisterende trærne for å redusere den indre varmeøkningen. Dette har blitt ytterligere hjulpet av den forsettlige forskyvningen av Fly-askeblokkene på fasaden med det resulterende tomrom og skygge som naturlig avkjølte bygningen. Å løfte huset sørget også for at landskapet var uavbrutt og utsikten var ubegrenset.

Prosjektnavn : House On Pipes, Designernes navn : PARALLAX, Kundens navn : Parallax.

House On Pipes Våningshus

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.