Designmagasin
Designmagasin
Våningshus

House On Pipes

Våningshus Et rutenett av slanke stålrør lagt ut på forskjøvet måte minimerer bygningens fotavtrykk, samtidig som det gir stivhet og stabilitet for å heise boarealet over dette. I tråd med den minimalistiske ikonetilnærmingen har dette våningshuset blitt designet innenfor rammen av de eksisterende trærne for å redusere den indre varmeøkningen. Dette har blitt ytterligere hjulpet av den forsettlige forskyvningen av Fly-askeblokkene på fasaden med det resulterende tomrom og skygge som naturlig avkjølte bygningen. Å løfte huset sørget også for at landskapet var uavbrutt og utsikten var ubegrenset.

Prosjektnavn : House On Pipes, Designernes navn : PARALLAX, Kundens navn : Parallax.

House On Pipes Våningshus

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.