Designmagasin
Designmagasin
Merkevare For Skjønnhetssalong

Silk Royalty

Merkevare For Skjønnhetssalong Målet med merkevareprosessen er å plassere merkevaren i high-end-kategorien ved å ta en titt og føle å tilpasse seg de globale trendene innen sminke og hudpleie. Elegant i interiør og eksteriør, og tilbyr kundene et luksuriøst tilfluktssted for å trekke seg tilbake til egenomsorg og forlate fornyet. Vellykket kommunikasjon av opplevelsen til forbrukerne var innebygd i designprosessen. Derfor er Alharir Salon utviklet som uttrykker femininitet, visuelle elementer, overdådige farger og teksturer med oppmerksomhet på de fine detaljene for å gi mer selvtillit og komfort.

Prosjektnavn : Silk Royalty , Designernes navn : Satie Abuobeida Eljack, Kundens navn : Satie.

Silk Royalty  Merkevare For Skjønnhetssalong

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.