Designmagasin
Designmagasin
Parfymeri-Supermarked

Sense of Forest

Parfymeri-Supermarked Bildet av en gjennomsiktig vinterskog ble inspirasjonen til dette prosjektet. Overfloden av teksturer av naturlig tre og granitt fordyper betrakteren i en strøm av plast og visuelle inntrykk av naturens tegn. Den industrielle utstyrstypen mykes opp av fargene på rødt og grønt oksidert kobber. Butikken er et sted for attraksjon og kommunikasjon for mer enn 2000 mennesker daglig.

Prosjektnavn : Sense of Forest, Designernes navn : Dmitry Pozarenko, Kundens navn : Gold Apple.

Sense of Forest Parfymeri-Supermarked

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.