Designmagasin
Designmagasin
Interiørdesign Til Boliger

Angel VII Private Residence

Interiørdesign Til Boliger Med en spesiell blanding av materialer ble dette boliginnredningen designet på en slik måte til et behagelig, rent og tidløst rom. Det lille atriumet i rommet fungerer også som en designfunksjon, ettersom det er et element du kan se fra alle indre bakkeplanområder og fra boligene utvendig. Det fungerer også som en sikker barriere for korridoren ovenfor. Trappedesignet sammen med designert taklamper pendler fungerer som et attraktivt romlig element av entréen.

Prosjektnavn : Angel VII Private Residence, Designernes navn : Irini Papalouka, Kundens navn : Irini Papalouka Interior Architect.

Angel VII Private Residence Interiørdesign Til Boliger

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.