Designmagasin
Designmagasin
Betongveggfliser

Tonk Mint

Betongveggfliser Betong er et veldig tradisjonelt materiale, som ikke har endret seg mye siden oppfinnelsen på midten av 1800-tallet. Med Tonk har betong en kreativ og tidsriktig tolkning. Hver Tonk-design har en modulær struktur som kan tilpasses ved å leke med vinklene. Denne egenskapen gir folk muligheten til å designe sine egne vegger i henhold til sin egen smak, preferanse og fantasi. Tonk Mints design var inspirert av myntebladene i naturen. Denne modellen kan også brukes med varianter for å få forskjellige motiver, noe som er en sondrende funksjon ved alle Tonk-design.

Prosjektnavn : Tonk Mint, Designernes navn : Tonk Project, Kundens navn : Tonk Project.

Tonk Mint Betongveggfliser

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.