Designmagasin
Designmagasin
Hyperbil

Brescia Hommage

Hyperbil I tider med høyteknologiske alle digitale dingser, flathet på berøringsskjermer og rasjonelle ettvolumskjøretøyer, er Brescia Hommage-prosjektet en to-seters hyperbils designstudie som ble antatt som feiring til en tid der elegant enkelhet, høy berøringsmaterialitet, rå kraft, ren skjønnhet og den direkte forbindelsen mellom menneske og maskin var regelen for spillet. En tid da modige og geniale menn som Ettore Bugatti selv skapte mobile enheter som overrasket verden.

Prosjektnavn : Brescia Hommage, Designernes navn : Robson Marques de Pontes, Kundens navn : Robson Marques de Pontes.

Brescia Hommage Hyperbil

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.