Designmagasin
Designmagasin
Tws Ørepropper

PaMu Quiet ANC

Tws Ørepropper PaMu Quiet ANC er et sett med aktive støyreduserende ekte trådløse øretelefoner som effektivt kan løse eksisterende støyproblemer. Drevet av dobbel Qualcomm-flaggskip-bluetooth og digitalt uavhengig aktivt støykanselleringsbrikkesett, kan den totale dempingen til PaMu Quiet ANC nå 40dB, noe som effektivt kan redusere skadene forårsaket av støy. Brukere kan bytte mellom pass-through-funksjon og aktiv støydemping i henhold til ulike scenarier, enten det er i dagliglivet eller i forretningssituasjoner.

Prosjektnavn : PaMu Quiet ANC, Designernes navn : Xiaolu Cai, Kundens navn : Xiamen Padmate Technology Co.,Ltd.

PaMu Quiet ANC Tws Ørepropper

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.