Designmagasin
Designmagasin
Sovesofa

Umea

Sovesofa Umea er en veldig sexy, visuelt lett og elegant sovesofa for opptil tre personer med sitteplasser og to personer i soveposisjon. Selv om maskinvaren er det klassiske klikk-klacks-systemet, kommer den virkelige innovasjonen av dette fra de sexy linjene og konturene som gjør dette til et ganske attraktivt møbel.

Salongstol

YO

Salongstol YO følger de ergonomiske prinsippene for komfortable sitteplasser og rene geometriske linjer som abstrakt danner bokstavene “YO”. Det skaper en kontrast mellom en massiv, "mannlig" trekonstruksjon og en lett, gjennomsiktig "kvinnelig" komposittduk av sete og rygg, laget av 100% resirkulert materiale. Strekket på duken oppnås ved fletting av fibre (den såkalte “korsetten”). Salongstolen er supplert med en krakk som blir et sidebord når den roteres 90 °. En rekke fargevalg gjør det mulig for dem begge å passe inn i interiører i forskjellige stiler.

Helautomatisk Tetrappemaskin

Tesera

Helautomatisk Tetrappemaskin Den helautomatiske Tesera forenkler prosessen med å tilberede te og setter et atmosfærisk stadium for å lage te. Den løse teen fylles i spesielle krukker der, unikt, bryggetid, vanntemperatur og mengden te kan justeres individuelt. Maskinen gjenkjenner disse innstillingene og tilbereder den perfekte te fullstendig automatisk i det gjennomsiktige glassrommet. Når teen er helt ut, foregår en automatisk rengjøringsprosess. Et integrert brett kan fjernes for servering og brukes også som en liten komfyr. Uansett om en kopp eller en gryte, er teen din perfekt.

Velværesenter

Yoga Center

Velværesenter Yogasenteret ligger i Kuwait bys travleste distrikt, og er et forsøk på å gjenopplive kjelleretasjen i Jassim Tower. Plasseringen av prosjektet var uortodoks. Imidlertid var det et forsøk på å tjene kvinner både innenfor byens grenser og fra de omkringliggende boligområdene. Resepsjonsområdet i sentrum låses sammen med både skap og kontorområde, noe som gir mulighet for jevn flyt av medlemmer. Locker-området er deretter på linje med benvaskområdet som signaliserer den 'skofrie sonen'. Fra da av er korridoren og lesesalen som fører til de tre yogarommene.

Bistro

Ubon

Bistro Ubon er en thailandsk bistro som ligger i kjernen av byen Kuwait. Hotellet har utsikt over Fahad Al salim, en gate som er respektert for sin handel tilbake i dagene. Plassprogrammet til denne bistroen krever en effektiv design for alle kjøkken-, lagrings- og toalettområdene; som gir rom for en romslig spiseplass. For å oppnå dette, fungerer interiøret der de skal integreres med de eksisterende strukturelle elementene på en harmonisk måte.

Lampe

Tako

Lampe Tako (blekksprut på japansk) er en bordlampe inspirert av det spanske kjøkkenet. De to basene minner treplatene der ”pulpo a la gallega” serveres, mens formen og det elastiske båndet fremkaller en bento, den tradisjonelle japanske lunsjboksen. Delene er samlet uten skruer, noe som gjør det enkelt å sette sammen. Å være pakket i stykker reduserer også emballasje- og lagringskostnadene. Skjøten på den fleksible lampeskjermen i polypropen er skjult bak det elastiske båndet. Hull boret på sokkelen og toppstykkene tillater den nødvendige luftstrømmen for å unngå overoppheting.