Designmagasin
Designmagasin
Barstol

Barcycling Chair

Barstol Barcycling er en barstol som er utformet idrettslige områder. Det tar oppmerksomhet med bildet av dynamikk på barstolen, takket være sykkelsadel og sykkelpedal. Skape skjelettet til setet polyuretan og toppen av setet dekket med håndsy skinn . Mens mykheten i polyuretan, naturlig skinn og håndsyke kvalitet symboliserer holdbarhet. I motsetning til standart barstol som fotstøtteposisjon ikke kan endres, gjør barcycling det mulig at variable sitteplasser med å holde pedalene på forskjellige steder. sitter.

Kalender

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalender En unik og lekende kampanjekalender utviklet og produsert for portalsiden goo utnytter papirstrukturer og gir funksjonalitet gjennomtenkt. Denne utgaven fra 2013 er en kalender og tidsplanarrangør rullet inn i en med plass til å skrive i årlige planer og daglige timeplaner. Tykke kvalitetspapir for kalenderen og lavprispapiret som passer perfekt for notater for planleggeren ble nøye valgt og kontrasten som ble opprettet passer som en del av kalenderdesignet. Den ekstra funksjonen til en utfyllingsplanarrangør gjør den perfekt som en brukervennlig skrivebordskalender.

Spisestol

'A' Back Windsor

Spisestol Massivt løvtre, tradisjonelt snekkerarbeid og moderne maskiner oppdaterer den fine Windsor-stolen. Forbeina går gjennom setet for å bli kongeposten og bakbenene når opp til toppen. Med triangulering justerer dette sterke designet kreftene til kompresjon og spenning til maksimal visuell og fysisk effekt. Melkemaling eller klar oljebehandling opprettholder den bærekraftige tradisjonen for Windsor Stoler.

Transformerbare Kaffestoler Og Lenestoler

Twins

Transformerbare Kaffestoler Og Lenestoler Twins-sofabordkonseptet er enkelt. Et hult salongbord lagrer to fulle treseter inne. De høyre og venstre flater på bordet er faktisk lokk som kan trekkes ut av bordets hoveddel for å tillate utvinning av setene. Setene har sammenleggbare ben som må roteres for å få stolen i riktig stilling. Når stolen, eller begge stolene er ute, går lokkene tilbake ved bordet. Når stolene er ute, fungerer bordet også som et stort oppbevaringsrom.

Kalender

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalender På kalejdoskoplignende mote er dette en kalender med overlappende utskjæringsgrafikk tegnet med flerfargede mønstre. Designen med fargemønstre som kan modifiseres og tilpasses ved ganske enkelt å endre rekkefølgen på arkene, viser de kreative følsomhetene til NTT COMWARE. Rikelig med plass er gitt og styrte linjer tar funksjonalitet i betraktning som gjør den perfekt som en tidsplankalender du ønsker å bruke til å dekorere din personlige plass.

Stuen

Cat's Cradle

Stuen Sifre eller fibre, et nåværende designprosessdilemma. Alle av oss er nybegynnere, men noen av oss må jobbe med det. Begynnende designere observerer alle tilgjengelige teknikker og lærer noe. Med tid (~ 10.000 timer) anskaffer vi anlegget (-ies) som løfter / populariserer / personaliserer / økonomiser spillet vårt. Så jeg er fascinert av den nåværende fascinasjonen for medier som foreslår at den mest grunnleggende byggesteinen til design er sifferet, lett kontrollert. Sifferet er ikke en livsgenererende enhet, bare en avrunding ned til en minst fellesnevner som er mindre enn fiber. Design er i det minste skjær, splinter og fiber.