Designmagasin
Designmagasin
Ring

The Empress

Ring Fantastisk skjønnhetsstein - pyrope - dens essens gir storhet og høytidelighet. Det er skjønnheten og det unike ved steinen identifisert bildet, som er ment fremtidig dekorasjon. Det var behov for å lage en unik ramme for stein, som ville føre ham opp i luften. Steinen ble trukket utover holdemetallet. Denne formelen sensuell lidenskap og attraktiv kraft. Det var viktig å beholde det klassiske konseptet og støtte den moderne oppfatningen av smykker.

Bedriftsidentitet

Jae Murphy

Bedriftsidentitet Det negative rommet brukes fordi det gjør seerne nysgjerrige, og når de først opplever det Aha-øyeblikket, liker de det umiddelbart og memorerer det. Logomerket har initialer J, M, kameraet og stativet integrert i det negative rommet. Siden Jae Murphy ofte fotograferer barn, antyder de store trappene, dannet med navn og lavt plassert kamera at barna er velkomne. Gjennom bedriftsidentitetsdesign videreutvikles den negative romideen fra logoen. Det tilfører en ny dimensjon til hvert element og får slagordet, An Uncommon View of the Commonplace, til å stå tro.

Brosje

The Sunshine

Brosje Egenskapen til dette smykket er at her brukte en stor steinkompleksform som er innstilt på usynlig (luft) ramme. Smykkedesign-visning åpner bare steiner som skjuler monteringsteknologi. Selve steinen holdes av to, påtrengende inventar og tynn tallerken strødd med diamanter. Denne platen er grunnlaget for alle brosjyrer med bærende struktur. Det holder og den andre steinen. Hele komposisjonen ble gjort mulig etter den forseggjorte hovedslipesteinen.

Toseter

Mowraj

Toseter Mowraj er en toseter designet for å legemliggjøre ånden i etniske egyptiske og gotiske stiler. Dens form ble avledet fra Nowrag, den egyptiske versjonen av tresken forandret for å legemliggjøre den gotiske teft uten at det kompromitterte dens etniske antediluvianske essens. Designet er svartlakkert med etniske egyptiske håndlagde graveringer på både armer og ben, samt rik fløyelstrekk med bolter og trekkringer som gir den et middelaldersk kastet som gotisk utseende.

Bolighus

Tempo House

Bolighus Dette prosjektet er en totalrenovering av et hus i kolonistil i et av de mest sjarmerende nabolagene i Rio de Janeiro. Ligger på et ekstraordinært område, fullt av eksotiske trær og planter (original landskapsplan av den berømte landskapsarkitekten Burle Marx), var hovedmålet å integrere den utvendige hagen med de indre rommene ved å åpne store vinduer og dører. Dekorasjonen har viktige italienske og brasilianske merker, og konseptet er å ha det som et lerret slik at kunden (en kunstsamler) kan vise favorittbitene sine.

Multifunksjonelt Byggesett

JIX

Multifunksjonelt Byggesett JIX er et byggesett laget av New York-baserte billedkunstner og produktdesigner Patrick Martinez. Det består av små modulære elementer som er spesielt designet for å la standard drikkestrør kobles sammen, for å skape et bredt utvalg av konstruksjoner. JIX-kontaktene kommer i flate rutenett som enkelt smeller fra hverandre, krysses og låses på plass. Med JIX kan du bygge alt fra ambisiøse romstore strukturer til intrikate bordplate-skulpturer, alt ved hjelp av JIX-kontakter og drikkestrå.