Designmagasin
Designmagasin
Skjorteemballasje

EcoPack

Skjorteemballasje Denne skjorteemballasjen skiller seg fra konvensjonell emballasje ved ikke å bruke plast overhodet. Ved å benytte en eksisterende avfallsstrøm og produksjonsprosess er dette produktet ikke bare veldig enkelt å produsere, men er også veldig enkelt å kaste bort, og det primære materialet komposteres til ingenting. Produktet kan først presses, og deretter identifiseres med firmamerking gjennom utskjæring og utskrift for å skape et unikt strukturelt produkt som både ser ut og føles veldig annerledes og interessant. Estetikk og brukergrensesnitt ble holdt like høyt som produktets bærekraft.

Offisiell Butikk, Detaljhandel

Real Madrid Official Store

Offisiell Butikk, Detaljhandel Butikkens designkonsept er basert på en opplevelse på Santiago Bernabeu, fokusert på shoppingopplevelsen og skapelsen av inntrykk. Det er et konsept som samtidig hedrer, berømmer og udødeliggjør klubben, uttaler at prestasjoner har vært et resultat av talent, innsats, kamp, engasjement og besluttsomhet. Prosjektet inkluderer konseptdesign og kommersiell implementering, merkevarebygging, emballasje, grafisk linje og industriell møbeldesign.

Konsoll

Qadem Hooks

Konsoll Qadem Hooks er et kunstverk med en konsollfunksjon inspirert av naturen. Den er sammensatt av forskjellige malte grønne, gamle kroker, som ble brukt sammen med Qadem (en gammel tre-muldyrs sal bak) for å transportere hvete fra en landsby til en annen. med et glasspanel på toppen.

Krydderbeholder

Ajorí

Krydderbeholder Ajorí er en kreativ løsning for å organisere og lagre forskjellige krydder, krydder og krydder for å tilfredsstille og passe til de forskjellige kulinariske tradisjonene i hvert land. Den elegante organiske designen gjør det til et skulpturelt stykke, noe som resulterer i et utmerket ornament å gjenspeile som en samtaleoppstarter rundt bordet. Pakkedesignet er inspirert av hvitløkshuden, og blir et entydig forslag til miljøemballasje. Ajorí er et miljøvennlig design for planeten, inspirert av naturen og laget helt av naturlige materialer.

Upcycled Smykker

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Smykker Vakre, klare, oppryddede smykker, designet ut fra et behov for å bruke avfallsmaterialet fra produksjonen av Claire de Lune Chandelier. Denne linjen har utviklet seg til et betydelig antall samlinger - alle forteller historier, som alle representerer veldig personlige glimt inn i filosofiene til designeren. Åpenhet er en viktig del av designernes egen filosofi, og dette gjenspeiles av henne ved valget av akryl brukt. Bortsett fra speilet akryl brukt, som i seg selv reflekterer lys, er materialet alltid gjennomsiktig, farge eller klart. CD-emballasje forsterker begrepene repurposing.

Konsoll

Mabrada

Konsoll En unik konsoll laget av malt tre med steinfinish, som viser frem en gammel autentisk kaffekvern som går tilbake til den ottomanske perioden. En jordansk kaffekjøler (Mabrada) ble gjengitt og skulpturert for å stå som et av bena på motsatt side av konsollen der kverna sitter, og skapte et fascinerende stykke for en foajé eller stue.