Designmagasin
Designmagasin
Brusemballasje

Coca-Cola Tet 2014

Brusemballasje Å lage en serie Coca-Cola-bokser som sprer millioner av Tết-ønsker over hele landet. Vi brukte Coca-colas Tết-symbol (svelgfuglen) som utstyr for å danne disse ønsker. For hver boks ble hundrevis av håndtegnede svaler laget og omhyggelig arrangert rundt et tilpasset manus, som til sammen danner en serie meningsfylte vietnamesiske ønsker. "En", betyr fred. "Tài" betyr suksess, "Lộc" betyr velstand. Disse ordene blir utvekslet mye gjennom hele ferien, og pryder tradisjonelt Tết-dekorasjoner.

Åpent Servise

Osoro

Åpent Servise OSOROs innovative karakter er å kombinere kvaliteten på forsterket forglasset porselen og dens typiske elfenbensfargede glanset hud med den funksjonen som er egnet til å bevare mat i kjøleskap eller fryser og til matlaging med dampovn eller mikrobølgeovn. Den enkle, modulære formen med sine forskjellige elementer kan stables for å spare plass, fleksibelt kombinert og lukket med en flerfarget O-sealer eller O-Connector, slik at maten holder seg godt forseglet i den. OSORO kan brukes universelt og eliminere behovet for vårt daglige liv.

Begrenset Serie Eksklusive Viner

Echinoctius

Begrenset Serie Eksklusive Viner Dette prosjektet er unikt på mange måter. Designet måtte gjenspeile den unike karakteren til det aktuelle produktet - eksklusiv forfattervin. Dessuten var det et krav om å kommunisere den dype betydningen i produktets navn - superlativ, solstice, kontrast mellom natt og dag, svart og hvitt, åpent og dunkelt. Designet hadde til hensikt å gjenspeile hemmeligheten gjemt om natten: skjønnheten av nattehimmelen som forbløffer oss så mye og den mystiske gåten som er gjemt i stjernebildene og zodiaken.

Utdannings- Og Opplæringsverktøy

Corporate Mandala

Utdannings- Og Opplæringsverktøy Bedriftsmandala er et helt nytt utdannings- og opplæringsverktøy. Det er en innovativ og unik integrasjon av eldgamelt mandala-prinsipp og bedriftsidentitet designet for å øke teamarbeid og generelle forretningsytelser. Videre er det et nytt element i selskapets bedriftsidentitet. Bedriftsmandala er en gruppeaktivitet for team eller individuell aktivitet for leder. Den er designet spesielt for et bestemt selskap, og den er farget av team eller individ på en gratis og intuitiv måte der alle kan velge hvilken som helst farge eller felt.

Kraner

Electra

Kraner Electra som ikke har separat håndtak, tiltrekker seg alle på grunn av sin eleganse og smarte utseende er avgjørende for å være unike for kjøkken. Trekk ned den digitale vaskeblanderen gir brukerne bevegelsesfrihet på kjøkkenene, mens de tilbyr alternativene til to forskjellige strømningsfunksjoner. På electras frontområde gir en elektronisk pute deg tilgang til alle funksjonene, enten når sprayen er montert inn i tuten eller i hånden med bare fingerspissen du kan kontrollere.

Utstillingsplass

Ideaing

Utstillingsplass Dette er bedriftens utstillingshall i 2013 Guangzhou Design Week designet av C&C Design Co., Ltd. Designet disponerer pent på mindre enn 91 kvadratmeter, som vises av berøringsskjermen og innendørs projektoren. QR-koden som vises på lysboksen er nettkoblingene til bedriften. I mellomtiden håper designerne at utseendet til hele bygningen kan gi mennesker en følelse full av vitalitet, og demonstrerer derfor kreativiteten som designbedriften besitter, det vil si "uavhengighetsånden og ideen om frihet" som er talsmann for dem. .