Designmagasin
Designmagasin
Utstillingsdesign

Multimedia exhibition Lsx20

Utstillingsdesign En multimedieutstilling ble viet 20-årsjubileet for gjeninnføringen av de nasjonale valuta-lats. Hensikten med utstillingen var å introdusere rammen for treenigheten som det kunstneriske prosjektet var basert på, nemlig sedler og mynter, forfatterne - 40 fremragende latviske kunstnere av forskjellige kreative sjangre - og deres kunstverk. Konseptet med utstillingen stammer fra grafitt eller bly som er den sentrale aksen til en blyant, et vanlig verktøy for kunstnere. Grafittstruktur fungerte som det sentrale designelementet i utstillingen.

Kalender

calendar 2013 “Module”

Kalender Modulen er en nyttig tre-måneders kalender med individuelle brikker som kan kombineres som tre terningformede stablingsmoduler slik at du kan montere dem fritt når det passer deg. Livet med design: Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og transformere hodet til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom. Våre originale produkter er designet med konseptet “Life with Design”.

Watchfaces-Applikasjoner

genuse

Watchfaces-Applikasjoner Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine er serier med klokkeapplikasjoner som er spesielt oppfunnet for I'm Watch-enheten. Appene er originale, enkle og estetiske i design, fra fremtidig etnisk gjennom sci-fi-stil til digital virksomhet. All watchfaces-grafikk er tilgjengelig i 9 farger - tilpasset fargekollisjonen I'm Watch. Nå er et flott øyeblikk for en ny måte å vise, lese og forstå vår tid. www.genuse.eu

Skuff, Stol Og Skrivebord

Ludovico Office

Skuff, Stol Og Skrivebord Som med Ludovico hovedmøbler, har denne kontorversjonen obvioulsy det samme prinsippet som å skjule en full stol i en skuff hvor stolen ikke blir lagt merke til, og sett på som en del av hovedmøblene. De fleste vil tro at stolene er et par skuffer til. Først når vi trekkes tilbake ser vi en stol bokstavelig talt komme ut fra et så overfylt rom fylt med skuffer. Inspirasjon i stor grad kom fra et besøk i Pittamiglios kaste og alle dets symboliske, skjulte meldinger samt skjulte og uventede dører eller fulle rom.

Watchface Collection

TTMM (after time)

Watchface Collection ttmm presenterer watchface apps-samling, designet for smartur med svart og hvitt 144 × 168 piksler, som Pebble og Kreyos. Her finner du 15 modeller av enkle, elegante og estetiske watchface-apper. Fordi de er laget av ren energi, er de mer som spøkelser enn ekte ting. Disse klokkene er de mest økonomiske og miljøvennlige som noen gang har eksistert.