Designmagasin
Designmagasin
Armbånd

Fred

Armbånd Det er mange forskjellige slags armbånd og armbånd: designere, gyldne, plastiske, billige og dyre ... men vakre som de er, de er alltid bare og bare armbånd. Fred er noe mer. Disse mansjetter i sin enkelhet gjenopplivet noblesse fra gamle tider, men de er moderne. De kan brukes på bare hender også på en silkebluse eller en svart genser, og de vil alltid gi et preg av klassen til personen som bruker dem. Disse armbåndene er unike fordi de kommer som et par. De er veldig lette, noe som gjør at du kan bære dem umåtelig. Ved å bære dem, vil man trygt bli lagt merke til!

Radiator

Piano

Radiator Inspirasjonen til dette designet kom fra Love for Music. Tre forskjellige varmeelementer kombinert, som hver ligner en pianotast, skaper en komposisjon som ser ut som et pianotastatur. Lengden på radiatoren kan variere, avhengig av rommets egenskaper og forslag. Den konseptuelle ideen har ikke blitt utviklet til produksjon.

Lysestaker

Hermanas

Lysestaker Hermanas er en familie av trelysestaker. De er som fem søstre (hermanas) klare til å hjelpe deg med å skape en koselig atmosfære. Hver lysestake har en unik høyde, slik at du kan simulere lyseffekten av lys i forskjellige størrelser ved å kombinere dem sammen ved å bruke standard telyser ved å kombinere dem sammen. Disse lysestakene er laget av slått bøk. De er malt i forskjellige farger slik at du kan lage din egen kombinasjon som passer til ditt favorittsted.

Kommersielt Område & Vip Venterom

Commercial Area, SJD Airport

Kommersielt Område & Vip Venterom Dette prosjektet slutter seg til den nye trenden innen grønn design Flyplasser i verden, det inkorporerer butikker og tjenester i terminalen og får passasjerene til å gå gjennom en opplevelse under hans forekomst. GREEN Airport Design Trend inneholder rom med en grønnere og mer bærekraftig designverdi for flyplassene, og totalområdet til handelsområdet er opplyst av naturlig sollys takket være en monumental glassfasade som vender mot rullebanen. VIP Lounge ble designet med et organisk og avansert celledesignkonsept i tankene. Fasaden tillater privatliv i rommet uten å blokkere utsikten mot utsiden.

Halskjede Og Brosje

I Am Hydrogen

Halskjede Og Brosje Designet er inspirert av den neoplatoniske filosofien om makrokosmos og mikrokosmos, og ser de samme mønstrene gjengitt i alle nivåer av kosmos. Med henvisning til det gylne forholdet og retracement-sekvensen har halskjeden en matematisk design som etterligner phyllotaxis-mønstrene observert i naturen, sett i solsikker, tusenfryd og forskjellige andre planter. Den gylne torusen representerer universet, innhyllet i romtidens stoff. "I Am Hydrogen" representerer samtidig en modell av "The Universal Constant of Design" og en modell av selve universet.

Bolighus

Trish House Yalding

Bolighus Utformingen av huset utviklet seg i direkte respons på stedet og dets beliggenhet. Bygningens struktur er sammensatt for å gjenspeile det omkringliggende skogsområdet med ristende søyler som representerer de uregelmessige vinklene til trestammer og greiner. Store glassutvidelser fyller hullene mellom strukturen og lar deg sette pris på landskapet og omgivelsene som om du kikker ut fra trestammene og grenene. Den tradisjonelle Kentish svart-hvite weatherboardingen representerer løvet som pakker inn bygningen og omslutter områdene innenfor.