Designmagasin
Designmagasin
Klokke

Zeitgeist

Klokke Klokken gjenspeiles zeitgeist, som er assosiert med smarte, tekniske og holdbare materialer. Produktets høyteknologiske ansikt er representert av en semi torus carbon karosseri og tidsvisning (lyshull). Karbon erstatter metalldel, som en relikvie fra fortiden og fremhever funksjonsdelen av klokken. Fraværet av sentral del viser at innovativ LED-indikasjon erstatter klassisk klokkemekanisme. Myk bakgrunnsbelysning kan justeres under eierens favorittfarge, og en lyssensor overvåker lysstyrken.

Robotbil

Servvan

Robotbil Det er et prosjekt med servicekjøretøy for ressursbasert økonomi, og danner et nettverk med andre kjøretøyer. Et enkelt system gjør det mulig å kommunisere med hverandre, noe som øker effektiviteten av passasjertransport, samt en økning i effektivitet på grunn av bevegelsen i vogntoget (redusering av FX-faktor, avstanden mellom kjøretøyer). Bilen har ubemannet kontroll. Kjøretøyet er symmetrisk: billig å produsere. Den har fire svingbare motorhjul, og muligheten for å reversere bevegelse: manøvrering med store dimensjoner. Boarding vis-a-vis forbedrer kommunikasjonen til passasjerer.

Matmater

Food Feeder Plus

Matmater Food Feeder Plus hjelper ikke bare barn å spise alene, men betyr også mer uavhengighet for foreldrene. Babyer kan holde av seg selv og suge og tygge den etter at du har knust mat laget av foreldre. Food Feeder Plus har en større, fleksibel silikonsekk som tilfredsstiller babyenes voksende appetitt. Det er en fôring som er viktig for at små kan utforske og nyte fersk, fast mat trygt. Matene trenger ikke å renses. Bare plasser maten i silikonsekken, lukk snaplåsen, og babyer kan glede seg over selvfôring med fersk mat.

Kunstig Topografi

Artificial Topography

Kunstig Topografi Big Furniture Like a Cave Dette er det prisbelønte prosjektet som vant Grand Prize of Art i Container International Competition. Tanken min er å hule ut volumet inne i en container for å bygge amorf plass som en hule. Den er laget av bare plastmateriale. Omtrent 1000 ark av det myke plastmaterialet med en tykkelse på 10 mm ble kuttet i konturlinjeform og ble laminert som stratum. Dette er ikke bare kunst, men også store møbler. Fordi alle porsjonene er myke som en sofa, og en person som kommer inn i dette rommet, kan slappe av ved å finne det stedet som er egnet for sin egen kropp.

Innvendig Plass

Chua chu kang house

Innvendig Plass Akupunkturpunktet i dette huset var å koble det lukkede området til en helt ny visuell stilhet. Ved å gjøre dette, blir en viss historisk og rå sjarm gjenopprettet for å beskytte husets tomhet. Den nye innkvarteringen avsluttes med en overraskelse av interiør i et interiør; tørt og vått kjøkken på kjøkkenet og servering på kjøkkenet. Boarealet ble også avbrutt av et imponerende kunstangrep som snart har blitt den elektriske kablingen personlige boliger. For å utfylle den generelle vektleggingen, kreves det skiver med varmt lys for å beise på tvers av alle fargevegger.

Kalender

Calendar 2014 “Town”

Kalender Town er et papirhåndverkssett med deler som fritt kan settes sammen i en kalender. Sett sammen bygninger i forskjellige former og nyt å skape din helt egen lille by. Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og forandre tankene til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom. Våre originale produkter er designet med konseptet Life with Design.