Designmagasin
Designmagasin
Sminkesamling

Kjaer Weis

Sminkesamling Utformingen av Kjaer Weis kosmetikklinje destillerer grunnleggende om kvinners sminke til de tre viktige bruksområdene: lepper, kinn og øyne. Vi designet kompakter som er utformet for å speile funksjonene de vil bli brukt til å forbedre: slanke og lange for leppene, store og firkantede for kinnene, små og runde for øynene. Materiellt kan kompaktene svinges åpent med en innovativ lateral bevegelse, som svir ut som en sommerfugls vinger. Disse kompaktene er fullstendig påfyllbare og blir bevart med vilje istedenfor å resirkulere.

Analog Klokke

Kaari

Analog Klokke Denne designen er basert på en standard 24-timers analog mekanisme (halv hastighet time hånd). Denne konstruksjonen er utstyrt med to bueformede støpesnitt. Gjennom dem kan du slå hendene som dreier time og minutt. Timehånden (platen) er delt i to segmenter med forskjellige farger som, roterende, indikerer AM- eller PM-tid, avhengig av fargen som begynner å bli synlig. Minutthånden er synlig gjennom den større radiusbuen og avgjør hvilken minuttspalte som tilsvarer 0-30 minutters ringer (plassert på den indre radius av buen) og 30-60 minutters sporet (plassert på den ytre radius).

Moderne Dress Loafer

Le Maestro

Moderne Dress Loafer Le Maestro revolusjonerer klesskoen ved å inkorporere en Direct Metal Laser Sintered (DMLS) titanium 'matrix heel'. Matrixhælen reduserer hælens seksuelle visuelle masse og viser den strukturelle integriteten til kjoleskoen. For å utfylle den elegante vampen, brukes høykornet skinn for den øvre tydelige asymmetriske designen. Integrasjonen av hælpartiet til den øvre er nå sammensatt til en elegant og raffinert silhuett.

Research Branding

Pain and Suffering

Research Branding Denne designen utforsker lidelse i forskjellige lag: filosofisk, sosial, medisinsk og vitenskapelig. Fra mitt personlige synspunkt om at lidelse og smerte kommer i mange ansikter og former, filosofisk og vitenskapelig, valgte jeg humanisering av lidelse og smerte som mitt grunnlag. Jeg studerte analogiene mellom symbiotiske i naturen og symbiotiske i menneskelige relasjoner, og fra denne forskningen skapte jeg karakterer som visuelt representerer de symbiotiske forholdene mellom lid og lidende og mellom smerte og den som har smerter. Dette designet er et eksperiment, og betrakteren er temaet.

Digital Kunst

Surface

Digital Kunst Stykkets eteriske natur gir opphav til noe håndgripelig. Ideen kommer fra bruk av vann som et element for å formidle begrepet overflatebehandling og å være en overflate. Designeren har en fascinasjon for å få til identitet og rollen rundt oss har i den prosessen. For ham "overflater" vi når vi viser noe av oss selv.

Tekanne Og Tekopper

EVA tea set

Tekanne Og Tekopper Denne forførende elegante tekannen med matchende kopper har en upåklagelig skjenking og er en glede å få med seg. Den uvanlige formen på denne tepotten med tuten som blandes og vokser fra kroppen, gir seg spesielt godt til en god helle. Koppene er allsidige og taktile for å hekke i hendene på forskjellige måter, siden hver person har sin egen tilnærming til å holde en kopp. Finnes i blank hvit med sølvbelagt ring eller sort matt porselen med blank hvitt lokk og hvite rimmede kopper. Rustfritt stålfilter montert inni. DIMENSJONER: tekanne: 12,5 x 19,5 x 13,5 kopper: 9 x 12 x 7,5 cm.