Designmagasin
Designmagasin
Leketøy

Movable wooden animals

Leketøy Mangfoldet dyreleker beveger seg på forskjellige måter, enkle, men morsomme. De abstrakte dyreformene absorberer barn å forestille seg. Det er 5 dyr i gruppen: Gris, Duck, Giraffe, Snail and Dinosaur. Ducks hode beveger seg fra høyre til venstre når du henter det fra pulten, det ser ut til å si "NEI" til deg; Giraffens hode kan bevege seg opp og ned; Grisens nese, sneglens og dinosaurens hoder beveger seg fra innsiden til utsiden når du snur halen. Alle bevegelsene får folk til å smile og få barn til å leke på forskjellige måter, som å trekke, skyve, vri osv.

Universitetskafé

Ground Cafe

Universitetskafé Den nye "Ground" -kafeen tjener ikke bare til å skape sosial samhørighet blant fakultetet og studentene på ingeniørskolen, men også til å oppmuntre til samhandling mellom og blant andre institutter ved universitetet. I designen vår, engasjerte vi det ikke-utsmykkede støpte betongvolumet i et tidligere seminarrom ved å legge en palett med valnøttplanker, perforert aluminium og kløft i kløft over plassens vegger, gulv og tak.

Roly Poly, Bevegelige Treleker

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Bevegelige Treleker Hvordan ha en regnbue? Hvordan klemme en sommervind? Jeg blir alltid rørt av noen subtile ting og føler meg veldig fornøyd og glad. Hvordan lagre og hvordan eie? Nok er like bra som en høytid. Jeg vil gjerne forme de forskjellige materialene på en enkel og morsom måte. La barn leke med dem for å gjenkjenne den fysiske verdenen, stimulere fantasien og hjelpe dem å forstå deres omgivelser.

Luksussko

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luksussko Gianluca Tamburinis linje med "sandal / formede juveler", kalt Conspiracy, ble grunnlagt i 2010. Konspirasjonssko kombinerer uanstrengt teknologi og estetikk. Hæl og såler er laget av materialer som lett alluminium og titan, som støpes i skulpturelle former. Silhuetten av skoene blir deretter fremhevet av semi / edelstener og andre påkostede pyntegjenstander. Høyteknologi og banebrytende materialer danner en moderne skulptur med form som en sandal, men hvor berøringen og opplevelsen fra dyktige italienske håndverkere fremdeles er synlig.

Vugge, Gyngestoler

Dimdim

Vugge, Gyngestoler Lisse Van Cauwenberge skapte denne en av en slags flerfunksjonell løsning som fungerer som en gyngestol og også som vugge når to Dimdim-stoler er satt sammen. Hver av gyngestolen er laget av tre med stålstøtter og ferdig i en valnøtt finér. To stoler kan monteres på hverandre ved hjelp av to skjulte klemmer under setet for å danne en baby vugge.

Brosje

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Brosje Karakter og ytre form på et motiv gjør det mulig å endre ny design av et ornament. I den livlige naturen endres en periode til en annen. Våren følger vinteren og morgenen kommer etter natten. Fargene endres også så vel som stemningen. Dette prinsippet om utskifting, veksling av bilder føres frem i utsmykkene til «Asia Metamorphosis», samlingen der to forskjellige tilstander, to ukontrollerte bilder reflektert i ett objekt. Bevegelige elementer i konstruksjonen gjør det mulig å endre ornamentets karakter og utseende.