Designmagasin
Designmagasin
Kalender

Meet the Chef

Kalender Hvordan en bedriftskalender kan gi mer virksomhet til Thailands lokale restauranter i utlandet? Hva med å skape mer engasjement med kalenderen ved å bruke QR-kode for å se 'Secret Recipe' -videoklippene med signaturretter fra 12 Thailands lokale restauranter. Klippene vil bli lastet opp til sosiale nettverkssider for enkel deling. Flere visninger vil hjelpe restauranter til å bli bedre kjent og kan føre til mer salg. Som et resultat kan lokale individuelle gründere stå på egen hånd, drive sin valgte virksomhet og slippe å forlate hjembyen.

Meldingskort

Pop-up Message Card “Leaves”

Meldingskort Blader er meldingskort med pop-up bladmotiver. Lysne meldingene dine med et uttrykksfull preg av sesongens grønt. Leveres i et sett med fire forskjellige kort med fire konvolutter. Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og forandre tankene til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom. Våre originale produkter er designet med konseptet Life with Design.

Brosje

Chiromancy

Brosje Hver person er unik og original. Dette er tydelig selv i mønstrene på fingrene. Tegnede linjer og tegnene på våre hender er også ganske originale. I tillegg har hver person et utvalg av steiner, som ligger i nærheten av dem i kvalitet eller koblet til personlige hendelser. Alle disse funksjonene gir en tenkende observatør så mange lærerike og attraktive, som gjør det mulig å lage personlige smykker basert på disse linjene og tegnene til individuelle ting. Denne typen ornament og smykker - danner din personlige kunstkode

Kalender

Calendar 2014 “ZOO”

Kalender ZOO papirhåndverkssett er enkelt å sette sammen. Ingen lim eller saks er nødvendig. Sett sammen ved å montere deler med samme merke. Hvert dyr skal ha en to-måneders kalender. Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og forandre tankene til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom. Våre originale produkter er designet med konseptet Life with Design.

Produksjon / Postproduksjon / Kringkasting

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Produksjon / Postproduksjon / Kringkasting Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) er en monumental bygning, 211 m høy, som ligger i sørlige utkanten av Ashgabat, hovedstaden i Turkmenistan, på en høyde 1024 moh. TV Tower er det viktigste knutepunktet for produksjon av radio og TV-programmer, postproduksjon og kringkasting. Og er et av de beste eksemplene på avansert digital teknologi. TV-tårnet gjorde Turkmenistan til en pioner innen HD-TV-sendinger i Asia. TV Tower er den største teknologiinvesteringen de siste 20 årene innen kringkasting.

Hjullaster

Arm Loader

Hjullaster En laster som for det meste fungerer på ujevn grunn, kan føre til at føreren opplever alvorlig bevegelsessyke og også får dem til å føle rask tretthet. Imidlertid tillater 'ARM LOADER' gjenkjennelse av koordinatpunktene på bakken og hjelper førersetet til å være stabilt og ikke vakle. Derfor hjelper det sjåføren å ikke føle seg trøtt og lar dem utføre arbeidet sitt trygt.