Designmagasin
Designmagasin
Makuleringsmaskin

HandiShred

Makuleringsmaskin HandiShred er en bærbar manuell papirfreser, krever ingen ekstern strømkilde. Den er designet liten og pent slik at du kan legge den på skrivebordet ditt, inne i en skuff eller koffert som lett får tilgang til og makulerer viktige dokumenter når som helst. Denne hendige makuleringsmaskinen fungerer utmerket for å makulere dokumenter eller kvitteringer for å sikre at den private, konfidensielle og personlige informasjonen holdes sikker til enhver tid.

Interaksjonstabell

paintable

Interaksjonstabell Malbart er et multifunksjonsbord for alle, det kan være et vanlig bord, et tegnebord eller et musikkinstrument. Du kan bruke forskjellige typer farger til å male på bordflaten for å lage musikk med vennene eller familiene, og overflaten vil overføre tegning for å bli melodi av fargesensorer. Det er to måter å tegne på, kreativ tegning og musikknotategning, barna kan tegne hva de vil for å lage tilfeldig musikk eller bruke regelen vi designer for å fylle farger på en spesifikk posisjon for å lage barnehage rim.

Bord, Bukk, Sokkel

Trifold

Bord, Bukk, Sokkel Trifolds form informeres av en kombinasjon av trekantede flater og en unik sammenleggbar sekvens. Den har en minimalistisk, men likevel kompleks og skulpturell design, fra alle synsvinkler avslører den en unik komposisjon. Designet kan skaleres til forskjellige formål uten at det går ut over den strukturelle integriteten. Trifold er et utstillingsvindu for digitale fabrikasjonsmetoder og bruk av nye produksjonsteknologier som robotikk. Produksjonsprosessen er utviklet i samarbeid med et robotproduksjonsfirma som spesialiserer seg på folding av metaller med 6-aksede roboter.

Smykker-Øreringer

Eclipse Hoop Earrings

Smykker-Øreringer Det er ett fenomener som kontinuerlig arresterer vår oppførsel, og som stopper oss døde i sporene våre. Det astrologiske fenomenet med en solformørkelse har fascinert mennesker fra de tidligste tidene av menneskeheten. Fra den plutselige mørkningen på himmelen og blotting ut av solen har kastet en lang skygge av frykt, mistenksomhet og undring over fantasiene Den fantastiske naturen til solformørkelser etterlater et varig inntrykk på oss alle. 18K hvite gull diamantformørkelsen bøyleøreringer ble inspirert av solformørkelsen i 2012. Designet prøver å fange solens og månens mystiske natur og skjønnhet.

Organiske Møbler Og Skulptur

pattern of tree

Organiske Møbler Og Skulptur En proposisjon av partisjon som bruker bartråddeler ineffektivt; det vil si den slanke delen av bagasjeromsens halvdel og den uregelmessige formen av røttene. Jeg la merke til de organiske årringene. Partiets overlappende organiske mønstre skapte en behagelig rytme i et uorganisk rom. Med produktene som er født fra denne syklusen av materiale, blir organisk romlig retning en mulighet for forbrukeren. Videre gir hvert produkts unikhet dem en mye mer høyere verdi.