Designmagasin
Designmagasin
Avtakbar Enhet For Utdanning

Unite 401

Avtakbar Enhet For Utdanning Unite 401: The perfect duo for Education. La oss snakke om teamarbeid. Med en utrolig allsidig 2-i-1-design, er Unite 401 det ideelle studentenheten for samarbeidende læringsmiljøer. Kombinasjonen av et nettbrett og en bærbar PC leverer den kraftigste mobile løsningen for utdanning, styrket av mgseries sikker design til den smarteste prisen.

Kontor Liten Skala

Conceptual Minimalism

Kontor Liten Skala Interiørdesignen er stripet til en estetisk, men likevel ikke funksjonell minimalisme. Det åpne planområdet vektlegges av rene linjer, store innglassede åpninger som lar rikelig med naturlig dagslys inn, slik at linje og plan blir de grunnleggende strukturelle og estetiske elementene. Mangelen på rette vinkler bestemte behovet for å ta i bruk et mer dynamisk syn på rommet, mens valget av en lysfargepalett kombinert med materiale og strukturell variasjon gir rom og funksjonsenhet. Uferdige betongbelegg løftes mot veggene for å gi en kontrast mellom hvitmyk og grovgrå.

Hage

Tiger Glen Garden

Hage Tiger Glen Garden er en ettertankehage bygget i den nye fløyen til Johnson Museum of Art. Den er inspirert av en kinesisk lignelse, kalt Three Laughers of the Tiger Glen, der tre menn overvinner sine sekteriske forskjeller for å finne en enhet av vennskap. Hagen ble designet i en stram stil kalt karesansui på japansk der et naturbilde er laget med et arrangement av steiner.

Kreativ Ombygging

Redefinition

Kreativ Ombygging Prosjektoppgaven var å beholde fjellkonteksten, uten å avgi rustikke erindringer om rådende fjellboligtypologier. Det innebar en større renovering av et typisk fjellhus. Alt ville bli laget på stedet ved bruk av metall, furu og mineralaggregater, menneskelig arbeidskraft og ekspertise som basismaterialer. Hovedideen bak det var å la objektene få bruk og sentimental verdi etter at eierne ville finne dem nyttige og kjente, samt utforme med tanke på materialenes transformative kraft.

Restaurant

100 Bites Dessert

Restaurant Å ta bitt som designtema, grafiske portretter, tennemodeller, kjendishode-visuelle er alle viktige funksjoner som bidrar til å stimulere smaksløkene til hver kunde. Fra det fancy brune og hvite grafiske taket, til den hvite supergrafiske veggen, til den pent anordnede produktvisningsveggen, sammen med de 100 bitende ikonene som representerer forskjellige tiår, forvirrer en rik utformet svart humorsmak.

Bedriftsdesign

Vivifying Minimalism

Bedriftsdesign Det leverbare var å skape et moderne rom som tilpasser terapier basert på avansert teknologi samtidig som de tilbyr klassiske spa-behandlinger. Det resulterende forslaget var å skape et dynamisk rom som avgir nøysomheten til vitenskapelige laboratorier samtidig som man legger til kjente konnotasjoner av varme klassiske interiører. Inspirasjonen til bakkets lobby kom fra zenfilosofi og kosmos dyadiske natur. Hvit lavaplaster som antyder klinisk hvit og vitenskapelig grunn, sjokoladebrun fra klassisk palett som antyder smakfulle konnotasjoner av menneskelige ønsker.