Designmagasin
Designmagasin
Matpakke

Kuniichi

Matpakke Den tradisjonelle japanske konserverte maten Tsukudani er ikke godt kjent i verden. En soyasausbasert stuet tallerken som kombinerer forskjellige sjømat- og landingredienser. Den nye pakken inneholder ni etiketter designet for å modernisere tradisjonelle japanske mønstre og uttrykke ingrediensene. Den nye merkevarelogoen er designet med forventning om å fortsette den tradisjonen de neste 100 årene.

Honning

Ecological Journey Gift Box

Honning Utformingen av gaveboksen til honningen er inspirert av den "økologiske reisen" til Shennongjia med rikelig med ville planter og gode naturlige økologiske omgivelser. Å beskytte det lokale økologiske miljøet er designets kreative tema. Designet tar i bruk tradisjonell kinesisk papirkuttet kunst og skyggedukkekunst for å vise den lokale naturøkologien og fem sjeldne og truede førsteklasses beskyttede dyr. Grovt gress og trepapir brukes på pakkematerialet, som representerer begrepet natur og miljøvern. Den ytre boksen kan brukes som en utsøkt oppbevaringsboks for gjenbruk.

Kjøkkenkrakk

Coupe

Kjøkkenkrakk Denne avføringen er designet for å hjelpe en med å opprettholde nøytral sittestilling. Ved å observere folks daglige oppførsel fant designteamet behovet for at folk måtte sitte på avføring i en kortere periode, for eksempel å sitte på kjøkkenet for en rask pause, noe som inspirerte teamet til å lage denne avføringen spesielt for å imøtekomme slik oppførsel. Denne krakken er designet med minimale deler og strukturer, noe som gjør avføringen rimelig og kostnadseffektiv for både kjøpere og selgere ved å ta hensyn til produktiviteten til produsenter.

Infographic Med Animert Gif

All In One Experience Consumption

Infographic Med Animert Gif Prosjektet All In One Experience Consumption er et Big Data Infographic som viser informasjon som formål, type og forbruk av besøkende til komplekse kjøpesentre. Hovedinnholdet er sammensatt av tre representative innsikter hentet fra analysen av Big Data, og de er arrangert fra topp til bunn i henhold til rekkefølgen av viktighet. Grafikken er utført ved hjelp av isometriske teknikker og er gruppert i å bruke den representative fargen til hvert emne.

Filmplakat

Mosaic Portrait

Filmplakat Kunstfilmen "Mosaic Portrait" ble utgitt som konseptplakat. Den forteller hovedsakelig historien om en jente som ble overfalt seksuelt. Hvitt har vanligvis metaforen om død og symbolet på kyskhet. Denne plakaten velger å skjule budskapet om "død" bak en jentes stille og milde tilstand, for å fremheve den sterkere følelsen bak stillhet. Samtidig integrerte designeren kunstneriske elementer og suggererende symboler i bildet, noe som forårsaket mer omfattende tenking og utforsking av filmverk.

Vaskerembelte Innendørs

Brooklyn Laundreel

Vaskerembelte Innendørs Dette er vaskerem for interiørbruk. Kompakt karosseri som er mindre enn japansk pocket, ser ut som målebånd, jevn finish uten skrue på overflaten. 4 m lengde belte har totalt 29 hull, hvert hull kan holde og holde kleshengeren uten klutspinner, det fungerer for raskt tørking. Beltet er laget av antibakteriell og anti-mold polyuretan, sikkert, rent og sterkt materiale. Maks belastning er 15 kg. 2 stk krok og roterende kropp tillater bruk på flere måter. Liten og enkel, men dette er veldig nyttig innendørstøy. Enkel betjening og smart installasjon vil passe til alle typer rom.