Designmagasin
Designmagasin
Kafé

Aix Arome Cafe

Kafé Kaféen er der besøkende føler sameksistens med hav. Enorm eggformet struktur plassert i midten av rommet fungerer samtidig som kasserer og kaffeforsyning. Ikonisk utseende på boden er inspirert av mørkt og kjedelig utseende kaffebønne. To store åpninger foran på begge sider av “stor bønne” fungerer som god kilde til ventilasjon og naturlig lys. Kafé sørget for langbord som en haug med blekkspruter og bobler helt. De tilsynelatende tilfeldig hengende lysekronene ligner fiskenes utsikt til vannoverflaten, skinnende krusninger absorberer koselig sollys fra den brede hvite himmelen.

Roadshow-Utstilling

Boom

Roadshow-Utstilling Dette er et utstillingsdesignprosjekt for et trendy motemerkets roadshow i Kina. Temaet for denne roadshow belyser ungdommens potensial til å stilisere sitt eget bilde, og symboliserer den eksplosive støyen denne roadshowen gjorde i offentligheten. Zigzag-form ble brukt som det viktigste visuelle elementet, men med forskjellige konfigurasjoner når det ble brukt i båsene i forskjellige byer. Strukturen til utstillingsbåsene var alle “kit-of-parts” prefabrikkerte på fabrikk og installert på stedet. Noen deler kan gjenbrukes eller konfigureres på nytt for å danne en ny båsdesign for neste stopp av roadshow.

Gjennombrudd For Grafisk Design

The Graphic Design in Media Conception

Gjennombrudd For Grafisk Design Denne boken handler om grafisk design; det gir eksplisitt, det detaljerte blikket på designstruktur som prosess som brukes til å kommunisere med publikum med forskjellige kulturer gjennom designmetoder inkluderer betydningen av grafisk design som en rolle, Designprosesser som teknikker, Branding design som markedskontekst, Packaging design with utarbeidet maler og inneholder verk fra svært fantasifulle reklamer, som brukes til å indikere prinsippene for design.

Salgskontor

Chongqing Mountain and City Sales Office

Salgskontor “Mountain” er hovedtemaet for dette salgskontoret, som er inspirert av den geografiske bakgrunnen til Chongqing. Mønsteret av grå kuler på gulvet dannes i trekantet form; og det er mange rare og skarpe vinkler og hjørner på veggene og de uregelmessig formede mottakstellene, for å demonstrere begrepet "fjell". I tillegg er trappene som forbinder gulvene designet for å være en passasje gjennom hulen. I mellomtiden blir LED-belysning hengt opp fra taket, som etterligner regnscenen i dalen og gir naturlig følelse, for å myke opp hele inntrykket.

Grafikk For Feriehuset

SAKÀ

Grafikk For Feriehuset PRIM PRIM studio skapte visuell identitet for pensjonatet SAKÀ inkludert: navn og logo design, grafikk for hvert rom (symboldesign, tapetmønstre, design for veggbilder, pute-applikasjoner etc.), nettdesign, postkort, merker, navnekort og invitasjoner. Hvert rom i pensjonatet SAKÀ presenterer en annen legende knyttet til Druskininkai (en feriested i Litauen huset ligger i) og omgivelsene. Hvert rom har sitt eget symbol som stikkord fra legenden. Disse ikonene vises i interiørgrafikk og andre objekter som danner dens visuelle identitet.

Teppe

Folded Tones

Teppe Tepper er iboende flate, målet var å utfordre dette enkle faktum. Illusjonen av tredimensjonalitet oppnås med bare tre farger. Mangfoldet av toner og dybden på teppet er avhengig av bredden og tettheten på stripene, snarere enn en stor fargepalett som kan krukke med et bestemt rom, og dermed muliggjør fleksibel bruk. Fra oven eller langt borte ligner teppet et brettet ark. Imidlertid, mens du sitter eller ligger på den, kan det hende at illusjonen av brettene ikke er synlig. Dette fører til bruk av enkle repeterende linjer som kan nytes som et abstrakt mønster på nært hold.