Designmagasin
Designmagasin
Kjøkkenutstyr

KITCHEN TRAIN

Kjøkkenutstyr Å bruke forskjellige stiler med kjøkkeninstrumenter skaper et uryddig matlagingsmiljø i tillegg til visuell irritasjon. Når jeg satte det i et nøtteskall, prøvde jeg å lage et enhetlig sett av disse populære kjøkkenutstyrene som vanligvis brukes i alle hus. Denne designen var rent inspirert av kreativitet. "United form" og et "Hyggelig utseende" er to av dens egenskaper. Det vil dessuten bli ønsket velkommen av markedet på grunn av det innovative utseendet. Dette vil være en mulighet for produsenten og kunden at det kjøpes 6 redskaper i en pakke.

Automatisert Immigrasjonsterminal

CVision MBAS 2

Automatisert Immigrasjonsterminal MBAS 2 ble designet for å trosse arten av sikkerhetsprodukter og minimere trusler og frykt for både teknologiske og psykologiske aspekter. Designet tolker kjente hjemme-datamaskinelementer for å gi et brukervennlig utseende for landsbygdsborgere rundt Thailands grense. Stemme og grafikk på skjermen guide brukerne første gang trinn for trinn gjennom prosessen. Den doble fargetonen på fingeravtrykkplaten indikerer tydelig skanningssoner. MBAS 2 er et unikt produkt som tar sikte på å endre måten vi krysser landegrensene, og gir mulighet for flere språk og en vennlig, ikke-diskriminerende brukeropplevelse.

Showroom

From The Future

Showroom Showroom: I showroom er treningssko og sportsutstyr, som ble produsert med injeksjonsteknologi, utstilt. Stedet ser ut som produsert med injeksjonsformpressing. I fremstillingsmetoden for dette stedet, møbler som om de ble produsert i injeksjonsform for å generere helheten. Grove systier som i taket, mykner all teknologisk synlighet.

Stol

SERENAD

Stol Jeg respekterer alle slags stoler. Etter min mening er en av de viktigste og klassiske og spesielle tingene innen interiørdesign stolen. Ideen om Serenad-stol kommer fra en svane på vannet som snudde og satte ansiktet hennes mellom vingene. Kanskje den skinnende og glatte overflaten i Serenad stol med ulik og spesiell design den er laget bare for veldig spesielle og unike steder.

Lenestol

The Monroe Chair

Lenestol Slående eleganse, enkelhet i ideen, komfortabel, designet med bærekraft i tankene. Monroe-stolen er et forsøk på å drastisk forenkle produksjonsprosessen som er involvert i å lage en lenestol. Den utnytter potensialet i CNC-teknologier til å gjentatte ganger kutte ut et flatt element fra MDF, disse elementene blir deretter spredt rundt en sentral akse for å forme en kompleks buet lenestol. Bakbenet forandrer seg gradvis i ryggstøtten og armlenet i fremre ben, og skaper en distinkt estetikk som er helt definert av enkelheten i produksjonsprosessen.

Parkbenk

Nessie

Parkbenk Dette prosjektet er basert på konseptidéen "Drop & Forget", det vil si enkel installasjon på stedet med minimale installasjonskostnader i forhold til de eksisterende infrastrukturene i et urbant miljø. Robust betongvæske former, nøye balansert, skaper en favnende og behagelig sitteopplevelse.