Designmagasin
Designmagasin
Middagssett Skap

Baan

Middagssett Skap "baan" er en type skap som er spesielt designet for bruk av middagen. Det er unikt utseende og styrke er fortelling som er relatert etter funksjon. Det er flere kjennetegn ved kabinettsystemer. De forskjellige funksjonene og funksjonene til skap som er atskilt etter historien som bestikkinnsatsen og vevboks, er representert ved peis og skorstein. Videre er vinglass representert av lysekronen og oppvaskstativ er symbolisert av trappen. Det er fire hovedkomponenter i huset hvor narrative ideer.

Prosjektnavn : Baan, Designernes navn : Mr. Paitoon Keatkeereerut, Mr.Chawin Hanjing, Kundens navn : Partly Cloudy Studio.

Baan Middagssett Skap

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.