Designmagasin
Designmagasin
Emballasje

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Emballasje KRYSTAL-vann viser kjernen i luksus og velvære i en flaske. Med en alkalisk pH-verdi på 8 til 8,8 og en unik mineralsammensetning, kommer KRYSTAL vann i en ikonisk firkantet gjennomsiktig prisflaske som ligner en glitrende krystall og ikke går på akkord med kvalitet og renhet. KRYSTAL-merkelogoen er subtilt omtalt på flasken, noe som fremhever et preg av luksusopplevelsen. I tillegg til den visuelle effekten av flasken, er de firkantede PET- og glassflaskene resirkulerbare, noe som optimaliserer emballasjerommet og materialene, og reduserer dermed det totale karbonavtrykket.

Hi-Fi Platespiller

Calliope

Hi-Fi Platespiller Det endelige målet med et Hi-Fi-svingbord er å gjenskape det reneste og uforurensede av lyder; denne essensen av lyd er både terminusen og konseptet med denne designen. Dette forskjønne utformede produktet er en skulptur av lyd som gjengir lyd. Som en platespiller er den blant en av de best ytende Hi-Fi-platespillerene som er tilgjengelige, og denne enestående ytelsen er både indikert og forsterket av sin unike form og designaspekter; bli med i form og funksjon i en åndelig forening for å legemliggjøre Calliope-platespilleren.

Øreringer Og Ring

Vivit Collection

Øreringer Og Ring Inspirert av former som finnes i naturen, skaper Vivit Collection en interessant og nysgjerrig oppfatning av de langstrakte formene og virvlende linjene. Vivitstykker består av bøyde 18 k gule gullark med svart rhodiumbelegg på de ytre ansiktene. De bladformede øreringene omgir øreflippene slik at det er naturlige bevegelser som skaper en interessant dans mellom det svarte og gullet - gjemmer og avslører det gule gullet under. Formenes sinuositet og de ergonomiske egenskapene til denne samlingen presenterer et fascinerende spill av lys, skygger, gjenskinn og refleksjoner.

Servant

Vortex

Servant Målet med virvelutformingen er å finne en ny form for å påvirke vannføringen i servanter for å øke effektiviteten, bidra til deres brukeropplevelse og forbedre deres estetiske og semiotiske egenskaper. Resultatet er en metafor, avledet fra en idealisert virvelform som betyr avløp og vannføring som visuelt indikerer hele gjenstanden som en fungerende servant. Denne formen kombinert med kranen, fører vannet inn til en spiralbane, slik at den samme mengden vann dekker mer grunn, noe som resulterer i redusert vannforbruk for rengjøring.

Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Risky shop ble designet og opprettet av smallna, et designstudio og vintagegalleri grunnlagt av Piotr Płoski. Oppgaven bød på mange utfordringer, ettersom butikken ligger i andre etasje i et husehus, mangler et butikkvindu og har et areal på bare 80 kvm. Her kom ideen om å doble området, ved å utnytte både plassen i taket så vel som gulvplassen. En gjestfri og hjemmekoselig atmosfære oppnås, selv om møblene faktisk henges opp ned i taket. Risikobutikk er designet mot alle regler (den trosser til og med tyngdekraften). Det gjenspeiler fullt merkevaren.