Designmagasin
Designmagasin
Kjole

Nyx's Arc

Kjole Når lyset trenger gjennom vinduene med et fint nivå, vil gi et nivå av estetisk belysning, belysning for å bringe mennesker i rommet når det mystiske og stille sinnet, som Nyx med en mystisk og lydløs, bruk av laminerte stoffer og vri til forskjøvet slik tolkning av skjønnhet.

Halskjede

Extravaganza

Halskjede En elegant collier inspirert av ruffer, eldgamle nakkepynt som du kan se på mange vakre malerier fra XVI og XVII århundre. Karakterisert av en moderne og moderne design, og forenkler den typiske ruffs-stilen og prøver å gjøre den moderne og moderne. En sofistikert effekt som gir elegansen til brukeren ved bruk av svarte eller hvite farger gir en rekke kombinasjoner med en moderne og ren design. Et halskjede i ett stykke, fleksibelt og lett. Et ikke-dyrebart materiale, men med en imponerende design av høy mote som gjør at denne collieren ikke bare er en juvel, men en ny kroppsornament.

Program For Designarrangementer

Russian Design Pavilion

Program For Designarrangementer utstillinger, designkonkurranser, workshops, utdanningsdesignkonsulent- og publiseringsprosjekter for å promotere russiske designere og merker i utlandet. Våre aktiviteter stimulerer russisktalende designere til å perfeksjonere kunnskap og ferdigheter gjennom internasjonale prosjekter og hjelpe dem til å forstå deres rolle i designsamfunnet, hvordan de skal markedsføre og gjøre produktene sine konkurransedyktige og skape ekte innovasjoner.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Dette er et produkt som fungerer som funksjon og skjønnhet samtidig, krydret med et snev av kultur og røtter. "Positiv og negativ" paravant fungerer som en justerbar og mobil barriere for personvern som ikke stikker ut eller forstyrrer et rom. Det islamske motivet gir en blonderlignende effekt som trekkes fra og vice vers fra Corian / Resin-materialet. I likhet med yin yang, er det alltid litt bra i det dårlige og alltid litt dårlig i det gode. Når solen går ned på 'Positivt og negativt', er det virkelig dens skinnende øyeblikk, og de geometriske skyggene maler rommet.

Cocktailbar

Gamsei

Cocktailbar Da Gamsei åpnet i 2013 ble hyperlokalismen introdusert for et praksisfelt som til da hadde vært begrenset til matscenen. På Gamsei blir ingredienser til cocktailer enten villsmed eller dyrket av lokale artesiske bønder. Barinteriøret er en klar fortsettelse av denne filosofien. Akkurat som cocktails, anskaffet Buero Wagner alt materiale lokalt, og jobbet i nært samarbeid med lokale produsenter for å produsere skreddersydde løsninger. Gamsei er et helt integrert konsept som gjør hendelsen av å drikke en cocktail til en ny opplevelse.